|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Молокозгортаючий фермент "Мейто" ("MICROBIAL MEITO RENNET") - ренін рослинного походження (100% хімозину), що отримується за японською технологою з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування "Мейто". Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування та медикаментів як харчова добавка у США, Франції, Німеччині, Швейцарії, Великій Британії та інших країнах. "Мейто" - не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогігієни та токсикологи ім.Л.І.Медведя), перевірений інститутом харчової технології, екогігієни та токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, який відповідає всім вимогам санітарного законодавства України та є безпечним для здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.03.02-03/3625 від 28.01.2008р. «Інститут екогігієни та токсикології імені Л.І.Медведя МОЗ України» (м.Київ, вул.Героїв Оборони,6), а також свідоцтво про реєстрацію в Росії №77.99.26.9.У.4328.6.07 від 20.06.2007р. Стандарти якості: "Мейто" виробляється при строго керованому процесі і його якість незмінно постійно. Мейто має термін придатності 3 роки без втрати активності (при правильному зберіганні), що набагато більше, ніж у ферментів тварини та інших походженнях. Зберігати "Мейто" потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8 ° С). Упаковка: Фермент "Мейто" має кілька видів розфасовки. Фермент розфасований у поліетиленові пакети (по 100 гр) та герметично упакований у алюмінієві банки з вимірювальною ложкою, а також алюмінієві пакети по 1 гр. чистої ваги. Відповідно до стандартів України та міжнародних стандартів на кожній упаковці вказано фірму та країну-виробника, що підтверджено нанесеним штрих-кодом. Розчин ферменту «Мейто» готується безпосередньо перед внесенням в молоко. Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грамів на 1 000 кг молокосуміші, що переробляється. Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто» можна значно зменшити. Фермент «Мейто» вноситься в молокосуміш після додавання до неї всіх необхідних компонентів (при температурі сквашування (30-34 С°), залежно від виду сиру, потрібного часу згортання та сезону року), наступним чином: відміряну кількість «Мейто» розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі холодної питної води і додати отриманий розчин у суміш для вироблення сиру, при ретельному перемішуванні протягом 5-хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі потік, готовий до розрізання.
