Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик

Декристалізатор для розпуску меду в Турецькому куботейнері 20 л.

Артикул DM0002AT
В наявності
Опис

Розігрів: до +40С Живлення: 220 В Потужність: 55 Вт Декристалізатор, розпуск меду нагрівачем безпечний нагрів до +40°С. Деристалізатор прогріває куботейнер до заданої температури ємності, застосовуються для нагрівання, розігріву, підтримання температури та в'язкості рідин та інших термічних процесів, пов'язаних із нагріванням рідини в ємності. Турецький бак кубтейнер для меду виготовлений із харчового поліпропілену. Полімерний кран виконаний із якісного пластику вищого ґатунку. Розміри бака: Висота з кришкою – 36,8 см Висота без кришки – 36,3 см Довжина по кришці – 28,7 см Довжина по дну – 24,8 см Ширина по кришці – 25,2 см Ширина по дну – 21,4 см Вага: 690 грам Перед початком використання бака його необхідно вимити гарячою водою і висушити. Залити необхідну кількість меду (але не більше 20 л) Декристалізатор меду інфрачервоний обігрівач допоможе Вам підготувати та розігріти розпустити мед для подальшої перекладки, при цьому збереже всі цінні та корисні властивості меду, не перегріваючи його. Мед продукт, який містить багато корисних речовин та мікроелементів. Нормальний стан свіжого відкачаного меду це рідкий, але при тривалому зберіганні мед дуже швидко «сідає» або кристалізується. Це призводить до його згущення та затвердіння. Розпуск меду використовується для того, щоб повернути мед у початковий рідкий стан. Мед, який закристалізувався, важко витягається з тари, він втрачає свій товарний вигляд, тому бджолярам необхідно мати у своєму господарстві декристалізатор. За допомогою нього повертається меду його первинний природний стан. Основною вимогою при проведенні цього процесу є необхідність підтримання температури в межах +40°С. І в жодному разі не вище, інакше розігрів (декристалізація) меду призведе до втрати первісного смаку і найстрашніше це втрата всіх корисних властивостей. ВАЖЛИВО: Для підтримки рекомендованої температури необхідно використовувати терморегулятор, датчик терморегулятора поміщається між стінками тари та декристалізатором. Декристалізація меду відбувається в рівномірному та безпечному для даного продукту режимі. М'який обігрівач меду має суцільну поверхню, що гріє, а значить рівномірне нагрівання, відсутність локального перегріву. Економічність у роботі так, як тепловий потік спрямований в середину меду, що обігрівається. Такий м'який прогрів сприяє збереженню всіх корисних та смакових властивостей меду. Розпуск меду нагрівачем зручні у використанні, тому що легко монтуються на ємність будь-якої геометричної форми та будь-якого матеріалу сталь, алюміній, пластик, скло, дерево. Час розігріву залежить від матеріалу, з якого виготовлена тара, структури меду, температури самого меду, навколишнього середовища та може коливатися від 10 до 24 годин. Область застосування обігрівача. У розкладеному стані на підлозі використовується як сушильний килимок для сушіння грибів, фруктів, насіння, кропу, горіха, трав. А також для сушіння мокрого взуття в осінньо-зимовий період. Декристалізатор складається з інфрачервоного нагрівального елемента, утеплювача та оболонки ПВХ.

710 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Колір
Характеристики
Страна производитель Украина
Диаметр 33
Тип декристализатор

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні

"Укрпоштою" по Україні - 2 рази на тиждень

 

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
    Будь якою карткою
    На розрахунковий рахунок 
    Накладений платіж

За телефоном,або в чаті

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору